there are no questionnaires yet

the results of previous surveys

моя страница

личная страница

INNSHA

INNSHA

Биография

INNSHA

Інна Шевчук (дів. Сорока) – українська інді-поп-рок співачка, авторка пісень. Народилася в м. Дніпро.

З самого дитинства знала, що її призначення – музика.

В 6 років самостійно пішла і записалася до музичної школи. Провчившись місяць дізналась, що за навчання треба платити, довелось розповісти про оплату батькам, чим спричинила скандал вдома. З часом батьки змирилися з невгамовним прагненням дитини до музики, і вже у 8 років Інна була в складі дитячого ВІА (вокально інструментального ансамблю). Паралельно з навчанням в музичній школі, в середній - була солісткою хору.

Починаючи з 3-х років писала вірші, а з 9-ти проявилися композиторські здібності. І вже в 10 років отримала відзнаку на конкурсі «Юних Композиторів» (м. Київ). Отримала запрошення на навчання в Київську спеціалізовану музичну школу для обдарованих дітей, імені відомого українського композитора Миколи Лисенка. Але її батьки побоялися відправити дитину на навчання в інше місто.

З часом, зрозумівши, що їх донька – майбутня артистка, батьки благословили на вступ до Музичного училища, яке вона закінчила з відзнакою за фахом «Хорове диригування».

На щастя на її творчому шляху зустрівся легендарний український хоровий диригент і педагог Павло Іванович Муравський. Він побачив в Інні талант та разом із сином та невісткою – концертмейстером всесвітньо відомого Хору ім. Григорія Верьовки, допоміг їй підготуватись до вступу у Національну Музичну Академію України ім. Чайковського (м. Київ).

Престижну Київську Консерваторію Інна закінчила по класу фортепіано у педагога Наталії Василівни Лисенко – праправнучки відомого композитора.

Багато років викладала вокал дітям, застосовуючи власні авторські методики. Писала пісні дитячого репертуару. Заснувала Центр Творчості «АРТИСТ» і допомогла розкрити таланти багатьом дітям, зокрема Ганні Василевській, яка разом з Надією Дорофеєвою потрапила у фінал конкурсу «Американський Шанс» (м. Лос-Анжелес).

Дівоче прізвище Сорока, що англійською звучить, як Мегпай (Magpie) – перетворилося на сценічне ім’я Меггі Пай (Maggy Pie), під яким вона почала виступати, як сольно так і в складі гуртів «Right Now Band» та «Cinema Band». Приймала участь у етно-фестивалі «Сяйво», «Pospelov Fest», «100Пудівка FEST» та в інших.

2020-й ковідний рік став для Меггі Пай плідним на створення власних пісень, де вона розкрилась, як талановита поетеса та композиторка. Фортепіанне аранжування до її першої пісні «Скажи» зробив видатний піаніст Олексій Боголюбов, відомий співпрацею з такими українськими зірками, як Катя Чілі, гурт «Алібі», Злата Огневич та інші. Ця пісня сподобалась Олегу Собчуку – фронтмену гурту «СКАЙ». Він запросив Меггі Пай зробити пілотний запис цієї пісні в своїй студії.

Співачка займає активну соціальну позицію. Довгий час була волонтером в дитячому онко-центрі, психологічно допомагаючи дітям долати хворобу. Так з’явилася серія оповідань під назвою «Цілющі казки», аудіо версія яких, незабаром вийде в світ.

2022-й рік, як і для багатьох з нас, став переламним для Меггі. Буча, Ірпінь, Маріуполь – змінили її. Вона відчула, що стала іншою. Так з’явився її новий сценічний образ – INNSHA, який об’єднав в собі ім’я співачки та її внутрішній, змінений війною стан.

Вже побачили світ пісні «Хід Королеви», «Скажи», наразі готуються до виходу наступні релізи «Матриця», «Над Хмарами», «Кава» та інші.

INNSHA захоплюється східною філософією, тому пісні відображають її світогляд та духовні пошуки, а музика поєднує в собі українську мелодійність, сучасні ритми та східні мотиви.

MP3

Для работы mp3 плеера необходимо скачать Flash Player

Файлы

287263461_52596 ...
JPEG (2048 x 1365)
819.97 Кб
 
Charts (hit parades)
new

Home | About us | NEWS | Blogs of FM-TV presenters | For Radio Stations | For TV companies | Public People | For fans | For mass media | Our partners