there are no questionnaires yet

the results of previous surveys

моя страница

личная страница

без фото

Lvivdanceclub

Биография

Lvivdanceclub — музичний гурт, заснований у грудні 2014 року Павлом Мухою та Андріаном Поповичем.

У гурті роботу виконують 9 осіб, зокрема є особлива духова секція "сакс-дивізія" - саксофон, тромбон, труба.

Lvivdanceclub — це "гаражні інтелігенти!" з Сихова та фіналісти українського відбору на фестиваль SZIGET, учасники найбільших українських фестивалів Zaxidfest та Atlas Weekend, півфіналісти проекту "Українська пісня" 2019 від телеканалу Україна, фіналісти «Хіт-конвеєра» 2018 та 2019 від телеканалу М2.

Часи гопніків минули, але на Сихові у Львові вони до сих пір живуть. Як каже, Lvivdanceclub, саме ті гопніки, іх і прозвали "гаражними інтелігентами". "Гаражні" — бо сиділи в гаражі як всі пацани і пили те саме відро горілки, а "інтелігенти" — складали вірші та пісні під час "лагодження машини".

До речі, саме цю фішку гурт взяв на озброєння. На кожне виконання пісні "Відро Горілки" утворюється перфоманс з глядачами. На сцену Муха та Андріан виносять повне десяти літрове оцинковане відро горілки, освячують як лицаря першого глядача, що зголосився його надпити, далі "то відро горілки", йде по руках. За все існування перфомансу верталося тільки пусте відро.

Перший за рахунком альбом «Качелі» 2017 гурту Lvivdanceclub створено в кращих традиціях «гаражної інтелігенції». Любителі pop, funk, reggae, hip-hop отримають «музичний оргазм» від форми, в якій це буде відбуватися. Багато стьобу та позитивних вражень

«Прийшов час, коли кожен може відчути себе абсолютно вільним і незабутньо щасливим. Ми будемо зривати райські яблука для вас, аби вам було дуже добре!», – заявляють учасники гурту.

Послухати на Ютубі https://www.youtube.com/playlist?list=PLtds4CefZ__9qMgFpt0c1bnWtykUEhOsw

З цього альбом є кліпи:
- "Робота" - https://youtu.be/j2c9467Fkqg
- "Мандат" - https://youtu.be/iJS7Ml86ZOw

Другий за рахунком альбом «Лагідний» 2019 гурту Lvivdanceclub — неймовірна колекція з 7 пісень, що передає неповторну культуру району Сихова у Львові, яка пронизана коханням. Саунд альбому представляє прагнення продемонструвати нерозривне переплетіння музики, кохання і внутрішньої свободи людини. Кожна пісня з альбому пов'язана між собою тонкою ниткою романтики та драми.

До альбому "Лагідний" існує спеціально відзнятий живе лайв відео Лагідний Fatsound Live https://youtu.be/9jSqpRT38cE

Послухати на ютубі https://youtu.be/XshGOIKufdA

З цього альбом є кліпи:
- "Вона" - https://youtu.be/LDMZ6xHWVak
- "Щедрик" - https://youtu.be/ykON7Fu7cfI

Офіційні ресурси:

саундклауд: https://soundcloud.com/lvivdanceclub/

Management & Promotion
+38-067-479-71-69
+38-063-559-71-84
 
Charts (hit parades)
new

Home | About us | NEWS | Blogs of FM-TV presenters | For Radio Stations | For TV companies | Public People | For fans | For mass media | Our partners